Categorii produse
ADEZIV MASTIC PENTRU PIATRA NATURALA, LEMN, BETON SI CARAMIDA, ULTRA RAPID URANIUM, 1 KG, ILPA +

ADEZIV MASTIC PENTRU PIATRA NATURALA, LEMN, BETON SI CARAMIDA, ULTRA RAPID URANIUM, 1 KG, ILPA

123,00 lei TVA inclus

0202413

Produs nou

URANIUM este un mastic bazat pe rășini poliester nesaturate speciale combinate, folosit pentru lipire, laminare și îmbinare pentru marmură, granit, cuarțit, aglomerate, ceramică, aglomerate de cuarț, gresie portelanată, lemn și ciment. Este de asemenea ideal și pentru lipiri utilizate în exterior, având o rezistență excelentă.

Caracteristici:

-Prindere rapidă și fermă în doar 60 de minute.

-Transparență de invidiat pentru o finisare netedă și discretă. Nu se îngălbenește în timp, păstrându-și aspectul impecabil.

  • Durabilitate și stabilitate coloristică chiar și în condiții de expunere directă la soare.

-poate fi lustruit cu ușurință, conferind astfel strălucire.

-Se lipește eficient de o varietate de materiale: lemn, ciment, piatră naturală, cuarț și alte pietre sintetice.

-Rezistă ferm în fața factorilor de mediu exteriori, păstrându-și proprietățile și aspectul în timp. Uranium se caracterizează printr-o versatilitate extremă, fiind aplicabil pe diverse suprafețe.

Una dintre caracteristicile inovative ale URANIUM este prinderea sa rapidă. Se polimerizează și se întărește foarte repede când vine în contact cu urme de umiditate din mediu sau de pe suprafața de lipit. În general, necesită doar câteva secunde pentru a fixa părțile împreună. Creează o legătură puternică și rezistentă între suprafețele lipite. Odată întărit, formează o legătură practic indisolubilă, fiind siguri că forța aderenței depinde de materialele de lipit și de pregătirea corectă a suprafețelor. În plus, transparența sa după întărire îl face ideal pentru aplicații unde vizibilitatea suprafețelor lipite este importantă sau dorită.

Unitate masuraBuc
Materialrășini poliester nesaturate
CuloareTransparent
UtilizareAlei|Blaturi|Pardoseli|Pereti|Pervazuri|Scari
Greutate (kg)1 kg
BrandIlpa
Mod de aplicarespaclu

3 produse in categorie: