Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Grosime (mm)
  Material
  Grosime(mm)

  Teava rotunda trasa 11 produse

  Showing 1 - 11 of 11 items

  Materialul de constructii numit teava rotunda trasa este o piesa destul de cautata in industria constructiilor pentru nenumaratele sale proprietati aparte care genereaza avantaje atunci cand este folosit in diferite proiecte.

  In mare, pe langa aspectul sau ce o face usor de implementat intr-o varietate mare de proiecte, atributele sale aparte faciliteaza munca specialistilor care aleg sa o utilizeze in aplicatii variate.

  La ce folosim teava rotunda trasa si in ce fel de proiecte?

  Datorita faptului ca aceasta teava rotunda trasa este un material cu o multitudine de avantaje si caracteristici unice pe piata materialelor de constructii, acest material reuseste sa constituie o varianta foarte buna pentru o varietate cel putin la fel de mare. Pe langa domeniul constructiilor clasice, de tip metalic, acest material mai este utilizat si in alte domenii pe care vi le vom dezvalui mai jos.

  Unul dintre aceste domenii ar fi cel naval deoarece acest material este ales pentru a constitui diferite elemente din domeniu (in special marile platforme petroliere) precum si pentru realizarea a diferite instalatii din cadrul navelor de profil in general.

  Cele mai cunoscute caracteristici ale acestui material

  Discutam in continuare de cele mai intalnite caracteristici ale materialului denumit teava rotunda trasa, un material metalurgic, modelat din otel. Iata unele dintre cele mai cunoscute beneficii intalnite:

  • Este un material rezistent la orice fel de sarcina aplicata;
  • Are o forma specifica trasa, lispita de orice fel de punct de imbinare sau sudura;
  • Are o durata de viata destul de indelungata tocmai din pricina faptului ca este confectionata dintr-un material durabil, si anume, otelul;
  • Avand in vedere nivelurile inalte de presiune, este un material cu o rezistenta foarte buna;
  • Nu in ultimul rand, arhitectura sa simetrica si forma perfect rotunda, adaptabila oricarui proiect de constructii.

  Magazinul nostru online Marola are pentru dumneavoastra teava rotunda trasa de cea mai buna calitate, cu un pret accesibil. Teava trasa rotunda se poate folosi fara probleme intr-o varietate de proiecte in functie de propriile dorinte si nevoi. Alege produsele noastre, alege sa ai proiecte durabile!