Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Lungime (mm)
  Culoare
  Brand
  Ambalare
  Lungime
  Grosime(mm)
  Aluminiu
  Tip ambalare
  Reactia la foc Euroclasa
  MP/bax
  Conductivitatea termica
  Dimensiune placa
  Grosime(cm)
  Reactie la foc
  Utilizare interior
  Utilizare exterior
  Temperatura maxima de utilizare
  Reactia la foc

  Vata minerala 10 produse

  Showing 1 - 10 of 10 items

  Vata minerala este de cele mai multe ori utilizata in domeniul constructiilor ca si material izolator. Cand vine vorba de aceasta izolare, vata minerala trece cu brio rolul pe care il are. De foarte multe ori este mult mai apreciata decat ceilalti competitori de pe piata actuala.

  Este foarte important ca odata cu trecerea timpului, aceasta isi va pastra calitatea si nu va fi afectata de catre factorii externi. Are o durata de viata destul de mare, tocmai de aceea, indiferent de proiectul pe care il aveti in desfasurare, aceasta va reprezenta o investitie care merita.

  Iata principalele motive pentru care se alegi vata minerala

  Decizia de a achizitiona un material de izolare este una foarte importanta si ar trebui sa tii cont de cacarcteristicile principale ale materialului respectiv. Vata minerala se afla in topul alegerilor in materie de materiale izolante. Iata cateva dintre avantajele pe care aceasta vata le detine:

  • Nu absoarbe apa: daca se iveste situatia ca aceasta vata minerala sa intre in contact cu umiditatea, odata cu procesul de uscare ea nu isi va pierde in proprietati;
  • Este un material ignifug deoarece in componenta sa se regasesc materiale ce nu permit pornirea, alimentarea sau propagarea focului;
  • Izolare termica si fonica: aceasta vata protejeaza foarte bine suprafete pe care este montata, primand in fata altor materiale asemanatoare din categoaria izolatoarelor;
  • Isi pastreaza dimensiunile initiale: in timp, nu vor aparea deformari astfel incat sa se neglijeze procesul de izolare termica.

  Te-ai hotarat si tu sa achizitionezi acest material izolant?

  Daca te-am convins ca aceasta vata minerala este o alegere perfecta pentru proiectul pe care il desfasori acum, arunca o privire peste gama noastra si plaseaza o comanda.

  Asa cum am spus anterior, acest material primeaza in alegerea constructorilor specializati datorita avantajelor pe care le are. Este un material ignifug, o investitie foarte buna pe termen lung.

  Marola vine in ajutorul tau cu cele mai calitative variante de vata minerala. Pe stoc avem si alte produse astfel incat proiectul tau sa fie unul de succes si durabil!