Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Zincat
  Grosime(mm)
  Tip Otel
  Vopsita
  Zincata
  Cutata
  Lisa
  Striata
  Aluminiu
  Inaltimea cutei (h)

  Tabla zincata cutata 7 produse

  Showing 1 - 7 of 7 items

  Ce este tabla zincata cutata?

  Aceasta tabla zincata cutata este solutia perfecta pentru noile constructii si pentru cele care urmeaza a fi renovate. Indiferent de domeniul ales, fie ca ele sunt din domeniul agricol, industrial sau civil, produsele noastre sunt cea mai buna alegere. Aceste sisteme metalice din tabla cuprind acoperisuri si pereti de compartimentare.

  In plus, tabla zincata cutata si sistemele metalice in cadrul care aceasta se foloseste au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate, pentru ca, desi la prima vedere nu pare, tabla zincata cutata se poate folosi doar la acoperisuri, trebuie sa stiti ca in niciun caz nu este asa.

  Ce avantaje prezinta acest material?

  Avand in vedere ca zincul este fcatorul principal care sta la baza alegerilor acestui material, iata cateva dintre cele mai intalnite calitati speciale pe care aceasta tabla zincata cutata le are:

  • Agentii corozivi nu mai pot actiona deoarece tabla zincata cutata are o rezistenta ridicata tocmai datorita stratului protector de care aceasta beneficiaza;
  • Siguranta impotriva focului; acest material nu arde si nici nu intretine focul;
  • Montajul se realizeaza usor, fara plobele, datorita greutatii reduse;
  • Are o durata mare de viata ce poate ajunge pana la 50 de ani;
  • Datorita faptului ca acum puteti gasi acest material si in varianta vopsita, puttei obtin un design placut excelent, de impact;
  • Raport calitate-pret excelent. Pentru toate proprietatile sale speciale si durabie, aceasta tabla zincata cutata dispunde de un raport calitate-pret foarte bun.

  In ce proiecte se utilizeaza tabla zincata cutata?

  Pentru ca acest material dispune de atatatea proprietati speciale pe care le-am descris anterior, el are intrebuintari in mai multe domenii.

  Prin urmare, intalnim aceasta tabla zincata cutata ca parte a peretilor despartitori sau exteriori in halele de productie sau cele de depozitare. Se mai poate utiliza pentru imprejmuiri sau ca panouri de gard.

  Clientii nostri aleg sa utilizeze tabla zincata cutata intr-o varietate de proiecte, fiind in topul alegerilor lor.