Categorii produse

Caramida si bca 23 produse

Showing 1 - 23 of 23 items

Ce este caramida?

Caramida este unul dintre cele mai cunoscute si utilizate materialele de baza in realizarea oricarui proiect de constructie.

 Chiar daca in ultimii ani au inceput sa apara pe piata si alte variante de materiale ce pot inlocui rolul pe care aceasta caramida il are in domeniu, aceasta ramane cea mai apreciata si folosita solutie de catre constructorii autorizati, dar si persoanele particulare ce isi realizeaza anumite proiecte personale.

Alege si tu caramida! Iata cateva argumente importante

Este binecunoscut faptul ca aceasta caramida se afla in topul preferintelor in majoritatea proiectelor si acest lucru este posibil datorita unei serii de avataje prezentate de catre aceasta. Mai jos aveti lista principalelor motive pentru care trebuie sa alegi caramida:

  • Este rezistenta in timp si ofera proiectelor o durata de viata mare;
  • Izolarea termica prin intermediul caramizii face posibila situatia in care este mentinuta racoarea pe timpul verii si imposibilitatea ca pe timpul anotimpurilor reci caldura sa se disipe;
  • Duritatea este data de faptul ca aceasta caramida este un material robust, dur si destul de rezistent la actiunile exterioare. Atunci cand aceasta este introduse intr-o constructie, acea constructie devine foarte greu de dobarat, fiind o masa uniforma;
  • Are un aspect foarte placut, considerat chiar modern in zilele actuale. Trendurile vintage sunt destul de cautate si astazi, ceea ce face din caramida sa fie un material de baza foarte cautat.

Proprietatile principale

Asa cum am spus si anterior, caramida este un material de constructie foarte cautat si foarte utilizat in diverse proiecte. In cazul cladirilor si proiectelor asematoare caramida:

  • Este un material dur, rezistenta la factorii daunatori exteriori;
  • Suporta orice greutate impusa de un acoperis;
  • Rezista la temperaturi de pana la 1000 de grade Celsius, acest fapt subliniind caracteristica materialului ca fiind unul ignifug.

Ai si tu proiecte de desfasurare si vrei sa obtii in mod clar un rezultat de succes? Vizualizeaza produsele noastre din categoria caramida si alege Marola!