Categorii produse

Teava patrata 40 produse

Showing 1 - 36 of 40 items

Teava patrata sau profilul patrat sub alta denumire, este un material de natura metalica de constructii destinat proiectelor de rezistenta si structurilor in general. Acest material este apreciat pentru caracteristicile definitorii si anume rigiditatea si rezistenta sa. De cele mai multe ori, mesterii si constructorii specializati opteaza pentru folosirea tevii patrate in proiectele pe care le desfasoara.

Teava patrata este un material special, tocmai prin forma specifica si procesul sau de obtinere. Fiind o teava care nu are o forma rotunda, materialul indeplineste cu siguranta rolul pe care o teava clasica le-ar indeplini, plus inca alte cateva caracteristici specifice lui.

Teava patrata si beneficiile utilizarii

Acest material popular realizat din otel este unul dintre cele mai versatile din aceasta serie de produse, avand, asa cum spuneam si mai sus, o forma structurala extraordinar de benefica, ceea ce ii confera o rezistenta cu rar intalnita fata de alte materiale.

Teava patrata se comporta la fel pe toata lungimea sa, adica are aceleasi proprietati si aceasi duritate pe oricare portiune din suprafata sa. Orice constructie in care teava patrata este element component va fi una durabila si foarte stabila, iar aceste aspecte au o foarte mare influenta atunci cand vine vorba de proiectele complexe in care acest material se utilizeaza.

Top 5 caracteristici ale aceste tevi patrate

Atunci cand doresti sa plasezi o comada pe site trebuie sa tii cont neaparat de cateva caracteristici ale acestui material. Prin urmare, teava patrata:

  1. Are o durata de viata ridicata - acest metarial are o durata de viata de pana la 25 de ani, indiferent de actunile care se aplica pe aceasta;
  2. Rezistan este una ridicata – datorita materiei prime din care aceasta este confectionata, teava patrata este un material rezistent in ceea ce priveste torsiunea si rasucirea;
  3. Este reutilizabila – puteti reutiliza aceasta teava fara dubii. In cazul unei modificari majore in cadrul proiectului dumneavoastra nu trebuie sa reachizitionati un material si puteti refolosi teava patrata;
  4. O puteti taia si suda cu usurinta – in cazul in care doriti sa o adaptati dimensiunilor din proiectul dumneavoastra puteti taia si suda cu usurinta acest material durabil;
  5. Are o greutate redusa – aceasta teava este goala, deci transportul si manipularea acestui material este posibil fara greutati majore.