Categorii produse

Platbanda 29 produse

Showing 1 - 29 of 29 items

Platbanda, cunoscuta si sub numele de otel lat, este un material metalic utilizat la scara larga in industria constructiilor, fiind adesea utilizat drept materie prima pentru confectii metalice.

Aceasta platbanda este un material de constructii ce are la baza renumitul otel si poate fi realizata prin laminare la cald, caz in care prezinta margini rotunjite si este cel mai des folosita in constructii metalice sau laminata la rece.

In acest ultim caz, ea se prezinta cu margini perfect drepte si fiind ideala pentru realizarea unor piese necesare in domenii sau industrii in care se pune foarte mult accent pe precize, aceasta fiind foarte importanta.

Top 5 calitati pe care le are platbanda

Specialistii plaseaza aceasta platbanda in topul preferintelor lor deoarece este un material cu proprietati aparte. Iata 5 dintre ele:

  1. Fiind realizata din otel, platfbanda se dovedeste a fi un material durabil si rezistent la factrii externi. Proprietatile otelului se pastreaza in timp.
  2. Este maleabila. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca se poate modela in functiile de preferintele si nevoile dumneavoastra. Poate fi perforata si sudata usor.
  3. Este ideal in proiectele in care precizia este elementul de referinta principal.
  4. Se poate utiliza in mai multe domenii precum productia de mobila, domeniul naval-martim, confectii metalice, industria auto si diverse proiecte personale ale clientilor.
  5. Durata de viata este una mare datorita proprietatiilor metalului din care este confectionata.

Platbanda este o alegere perfecta pentru tine

Platbanda este un material ce se remarca printr-o categorie larga de specificatii ce o recomanda pentru utilizare de catre profesionistii in proiecte industriale sau de catre persoane particulare in diverse proiecte proprii.

Aceasta poate fi foarte usor taiata sau gaurita si se poate suda in mod usor, pentru a fi inclusa in structurile metalice. Mai mult decat atat, platbanda se prezinta sub diferite grosimi sau latimi, ce pot fi alese in functie de necesitatea fiecarui proiect.

Dupa cum spuneam mai sus, platbanda este un material superior in comparatie cu alte materiale metalice de pe piata actuala. Proprietatile sale fac ca acest produs sa fie o solutie foarte buna pentru diverse proiecte.