Categorii produse

Cornier 17 produse

Showing 1 - 17 of 17 items

Materialul de constructie cornier este un produs confectionat din otel carbon si presupune o sectiune transversala ce formeaza un unghi drept. Acesta poate avea laturi cu dimensiuni diferite. Cornierul se mai gaseste si sub forma altor denumiri, precum profil L sau otel cornier si este foarte des intalnit in proiectele pentru imbinarea de elemente.

De ce sa alegi acest cornier pentru proiectele tale?

Alegerea unui profil de cornier trebuie facuta intotdeauna in functie de necesitatile dumneavoastra, respectiv cerintele proiectului. Utilizarile pentru acest material sunt destul de variate.

Printre intrebuintarile acestui material regasim constructia de utilaje industriale, porti si garduri sau chiar nave.

De fiecare data, materialul de acest tip trebuie construit in concordanta cu niste standarde internationale de calitate. Un profil din acest material poate fi cea mai buna alegere pentru proiecte si structuri metalice a caror rezistenta este elementul de referinta, deoarece prezinta o serie de caracteristici speciale.

Care sunt caracteristicile acestui material?

Inainte sa va decidezi asupra achizitionarii unui anumit material, este foarte important sa aveti in vedere caracteristicile acestuia. Cornierul este un material des intalnit in diverse proiecte, tocmai datorita beneficiilor pe care acesta le prezinta.

Iata cateva din avantajele acestui material:

  • Este disponibil in mai multe dimensiuni, deci va fi mult mai usor de integrat in proiectele dumneavoastra. Pe langa dimensiune, si grosimea acestui material variaza, astfel ca aceasta se incadreaza intre 3 si 15 mm.
  • Dispune de stabilitate mecanica. Indiferent de situatia si circumstantele in care acest cornier este utilizat, unghiul dintre aripi ramane neschimbat.
  • Poate fi montat prin sudare sau prin nituire. Procedura depine de cerintele proiectului in sine.
  • Fiind confectionat din otel carbon, este un material cu durabilitate destul de mare in timp.
  • Datorita rezistentei si stabilitatii mecanice de care acest cornier da dovada, el este un adjuvant persfect in cresterea rezistentei constructiilor.

Gama noastra de cornier este una variata, asa ca fii sigur ca vei gasi produsele necesare, perfecte pentru proiectul tau.