Categorii produse

Filtrare produse

Teava rotunda zincata 9 produse

Showing 1 - 9 of 9 items

Informatii generale despre teava rotunda zincata

Acest material denumit teava rotunda zincata este un produs confectionat din materie prima feroasa, incadrat in categoria materialelor de constructii si utilizat in realizarea instalatiilor ce presupun transportul substantelor fluide si gazoaze de tip non-agresiv.

Fiind special proiectat pentru sarcinile mentionate anterior, acest tip de teava este inzestrata inca din procesul de fabricare cu diferite proprietati speciale pe care vi le vom prezenta ulterior. De aceea, teava rotunda zincata este una din cele mai bune solutii atunci cand vorbim despre instalatii si diferite proiecte.

Unde utilizam aceasta teava rotunda zincata?

In general, aceasta este utilizata preponderent in zona constructiilor pentru civili si poate sa fie folosita si implementata in mai multe domenii cum ar fi cel industrial si chiar domeniul agricol. Mult mai exact, acest material de constructii reprezinta materialul principal atunci cand este vorba de retelele de transport ale apei calde sau reci si chiar ale agentul termic.

Pentru a va asigura ca totul de desfasoara conform parametrilor, presiunea nu trebuie sa depaseasca un indice de 50 de bari.

De asemenea, acest material mai poate fi folosit si in confectionarea balustradelor obisnuite, a stalpilor pentru garduri sau pentru realizarea diferitelor sisteme de circulare din cadrul aerelor conditionate.

Caracteristici speciale ale acestui material

Insusi denumirea de tabla rotunda zincata este ceea ce diferentiaza acest material de restul produselor destinate domeniului constructiilor. Se numeste in acest fel tocmai pentru ca a fost supusa unui proces de zincare. In cadrul acestui proces, materialul va capata prin aplicare un strat protector cu zinc.

Ce face acest zinc? El protejeaza, asa cum am mentionat, impotriva agentilor corozivi care pot provoca ruginire, ceea ce va afecta durata de viata a acestui material. De asemenea, acest strat proector de zinc este aplicat atat in interiorul materialului cat si in exterior. Recomadam protejarea acestuia.

In cadrul proiectelor de costructie este indicat sa recurgeti la tehnici de infiletare, ci nu de sudare pentru a beneficia de o durata de viata mai lunga a caracteristicilor acestei tevi rotunde zincate.

  • Teava rotunda trasa este destinata unor domenii vaste de utilizare;
  • Durata de viata este indelungata;
  • In ceea ce priveste presiunea aplicata, teava rotunda beneficiaza de rezistenta.