Categorii produse

REGULAMENT CAMPANII REDUCERI CU CUPON

MAROLA GENERAL ACTIVITIES SRL

 

Regulamentul face referire la urmatoarele campanii:

  1. Campanie flyere
  2. Campanie ziar
  3. Campanie online si OOH

 

Articolul 1.Organizatorul campaniilor de reduceri

Art.1.1. Campaniile promotionale, sunt organizate de MAROLA GENERAL ACTIVITIES SRL cu sediul social in Chitila, IC Bratianu 3, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J23/854/2002, cod unic de inregistrare RO3475764.

Art.1.2. Decizia de derulare a campaniilor promotionale conform regulilor din prezentul regulament este finala si obligatorie pentru participanti.

Art.1.3. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniilor, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificar, prin afisarea modificarilor la casele de marcat.

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.

Art.2.1. Campaniile promotionale se desfasoara periodic pe site-ul marola.ro  sau in magazinul de bricolaj; preturile promotionale pot fi diferite pe site-urile partenere fata de site-ul propriu, ca urmare a diverselor comisioane percepute de catre acesti parteneri sau din motive de fidelizare si atragere de noi clienti.

Art.2.2. Perioada de acordare a produselor aflate in promotie este mentionata sectiunea flyerului, sau in campaniile desfasurate online. Cupoanele de reduceri se refera la produsele de magazin, comercializate in magazin, disponibile in stoc, cu livrare imediata in limita stocului disponibil.

Art.2.3 Campania prin flyere este valabila intre 01.03.2023 si 01.06.2023, iar reducerea de 10% este valabila pentru produsele comercializate in magazin, exceptand produsele cu vanzare din depozit (structura-metalurgie, zidarie).

Articolul 3. Produse participante la campanie 

Art.3.1. Obiectul campaniilor il reprezinta anumite produse comercializate pe site-ul marola.ro si in magazinul Marola.

Articolul 4. Dreptul si conditiile de participare 

Art.4.1. De aceste campanii beneficiaza orice persoana fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza unul sau mai multe produse care fac obiectul acestei promotii in perioadele mentionate.

Articolul 5. Modul de desfasurare a campaniilor promotionale

Art.5.1. Modul de desfasurare al campaniei este urmatorul: clientul, posesor al flyerului ziarului Chitila Azi, sau cuponului de reducere disponibil online se prezinta cu acesta la 1 din cele 4 puncte de comanda din magazin. Acesta preda flyerul, ziarul sau cuponul online consilierului de raft, urmand ca acesta sa proceseze comanda clientului aplicand discountul de 10% produselor aflate in campanie.

Art. 5.2. In cazul existentei/aparitiei posibilitatii de returnare a unui produs participant la campanii, se vor aplica prevederile descrise in "Termeni si conditii" de pe site.

Articolul 6. Modalitate identificare si cumparare

6.1. O persoana nu poate achizitiona produse ce fac obiectul mai multor promotii, si nu poate achizitiona produse folosind mai multe coduri de discount. Cupoanele de discount nu pot fi cumulate.

6.2. Conditiile de transport si livrare se vor aplica conform prevederilor descrise in "Termeni si conditii" si "Informatii livrare".

6.3. Transportul este gratuit pentru valori mai mari de 1000 lei in limita a 5km, cu exceptia materialelor de constructii grele, zidarie, structura.

Articolul 7. Limitarea Raspunderii 

Organizatorul Campaniei nu isi asuma raspunderea, incluzand, dar fara a se limita la urmatoarele:

7.1. Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica si monitoriza modul in care se desfasoara Campaniile.

7.2. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude definitiv orice Participant in Campanii care, prin comportamentul fraudulos, afecteaza bunul mers al Campaniilor.

Articolul 8. Taxe si impozite

Organizatorul campaniilor este raspunzator de plata taxelor sau obligatiilor financiare, conform prevederilor legale in vigoare. Prezentele campanii se desfasoara cu scopul stimularii vanzarilor.

Articolul 9. Litigii

Eventualele neintelegeri aparute intre organizator si participantii la campaniile promotionale se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Articolul 10. Intreruperea campaniei promotionale

Organizatorul isi rezerva dreptul de a intrerupe Campaniile promotionale sau de a modifica regulamentul si anexele acestuia, oricand pe parcursul desfasurarii acestora, cu informarea prealabila a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzatoare (afisare pe site).

Articolul 11. Regulamentul promotiilor este afisat si disponibil si pe siteul marola.ro pe toata perioada de desfasurare a promotiilor.