Categorii produse

Livrare si Retur

Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face din depozitul nostru central prin flota proprie sau prin curier.

Descarcarea produselor

Pentru a asigura o livrare lipsita de evenimente, descarcara produselor este in sarcina clientului.

In cazul in care descarcarea nu este asigurata de catre client, ne rezervam dreptul de a refuza comanda sau de a anula comanda.

Costuri livrare pentru livrarile in 12-24h, 24-48h, sau prin curier.

  • Costul livrarii este calculcat in functie de distanta, greutatea produselor si volumul acestora.
  • Costuri suplimentare vor fi percepute pentru transporturile cu masini peste 3.5t, incluzind camioane dotate cu macara si/sau remorca.
  • Costuri suplimentare vor fi percepute pentru garantiile de paleti, sau descarcarea cu macara.

Livrarea gratuita in 7 zile

Produsele se pot livra si gratuit daca conditiile de mai jos sunt indeplinite.

  • Produsele sunt disponibile in stoc
  • Comanda este cuplata cu alte comenzi din acelasi judet.
  • Comanda este mai mare de 1000 lei tva inclus.

Returul produselor

Produsele pot fi returnate personal in showroomul Marola. Produsele pot fi returnate in maxim 15 de zile de la data cumpararii, daca indeplinesc conditiile pentru retur.

Daca toate conditiile au fost indeplinite, Marola va elibera un voucher valoric cu o valoare exacta cu cea a produselor. Voucherul poate fi folosit ulterior pentru a achizitiona produse de la mester. 

Conditii retur

  • Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare: ambalaj original si nedeteriorat. 
  • Produsul trebuie sa fie insotit de toate documentele (factura,bon fiscal sau chitanta, certificat garantie daca este cazul cat si alte documente). 
  • Produsele care prezinta semne de lovituri, modificari fizice, schimbari ale texturii, schimbari de culoare, zgarieturi, socuri, urme de folosire sau pete nu se accepta pentru returnare. 
  • Marola isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului daca; ambalajul este deteriorat, produsul prezinta urme de folosire, urme de depozitare necorespunzatoare sau daca au avut loc mai multe retururi fara motiv fondat. 

Produsele ce pot fi returnate

Produsele din categoria scule mecanice si scule electrice, daca sunt insotite de ambalajul original, nedeteriorat, documente si certificat de garantie. 

Produsele din categoria protectia muncii, daca nu au fost folosite si au eticheta atasata. 

Produsele care se pot deteriora rapid, care pot ruginii (produsele metalurgice sau non-feroase) sau care pot absoarbe umezeala daca nu sunt depozitate corespunzator NU POT FI RETURNATE.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.