Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Material
  Lungime
  Dimensiune (mm)
  Grosime(mm)
  Lungime (m)

  Profile Auminiu 8 produse

  Showing 1 - 8 of 8 items

  Informatii despre profilele din aluminiu

  Profilele aluminiu fac parte din gama larga a materialelor de constructii. Aceste materiale de constructii sunt in general utilizat in proiecte diverse din industrie, dar si in cadrul proiectelor personale gospodaresti.

  Profilele aluminiu se diferentiaza fata de alte materiale din acceasi gama datorita formelor particulare pe care acestea le prezinta. Astfel, regasim pe piata materialelor de constructii variante de profile aluminiu sub forma de U si T.

  Fiecare forma in parte este potrivita pentru diferite proiecte specifice unde isi gasesc foarte bine intrebuintarea.

  Proprietati des intalnite ale acestor profile aluminiu

  Ca majoritatea materialelor de constructie disponibile pe site-ul nostru,si profilele aluminiu prezinta o serie de caracteristici speciale ce le fac potrivite pentru proiectele dumneavoastra.

  Iata beneficiile prezentate de acest material:

  1. Prezinta o rezistenta ridicata la agentii externi corozivi;
  2. Avand in vedere ca aceste profile aluminiu sunt potrivite pentru o serie larga de proiecte, putem spune ca un avantaj puternic este reprezentat de versatilitate;
  3. Cu ajutorul niblurilor, dar si al sudurii, montajul este o sarcina extrem e usoara;
  4. Sunt perfecte atat pentru proiectele mai mari de tip industrial cat si pentru cele civile, individuale;
  5. Proiectele in care se regasesc aceste profile aluminiu capata o rezistenta structurala mai mare.

  Intrebuintari in diverse proiecte si domenii

  Cum am spus si anterior, aceste profile aluminiu beneficiaza de un avantaj considerabil in ceea ce priveste utilizarea lor in diverse proiecte. Discutam aici despre versatilitate.

  Prin urmare, regasim aceste materiale in conceperea ramelor de geam, unde puteti opta pentru cele in forma de T sau U. Desi au o utilizare mult mai restransa fata de corniere, profilele de aluminiu au utilizari mult mai specifice.

  Pentru a finaliza cu succes orice proiect pe care vi l-ati propus puteti sa apelati cu incredere la profilele de aluminiu si materialele noastre de constructie in general pentru ca specialistii in domeniu le considera cele mai bune de pe piata!