Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Material
  Lungime
  Grosime(mm)
  Latime A
  Tip Otel
  Vopsita
  Zincata
  Cutata
  Lisa
  Striata
  Aluminiu

  Tabla neagra striata 4 produse

  Showing 1 - 4 of 4 items

  Tabla neagra striata este un material metalurgic realizat din otel care se gaseste intr-o varietate de dimensiuni si grosimi potrivite pentru mai multe tipuri de proiecte in care este necesara utilizarea ei.

  Acest material special dispune de doua fete diferite: una neteda si una ce contine striatiile proeminente anti-alunecare.

  Aceste striatii se gasesc sunt forma de diamant sau lacrima. In general, tabla neagra striata este utilizata in cele mai multe proiecte cu fata anti-alunecare in sus pentru a-si evidentia calitatile pe care le detine.

  Tabla neagra striata – principalele specificatii

  • Cum am spus mai spus, aceasta tabla striata beneficiaza de o parte cu striatii ceea ce impiedica alunecarea pe diferite suprafete. In plus, aceasta dispune de o rezistenta in timp ridicata;
  • Durata de viata este una indelungata si are o rezistenta la uzura aparte, incat nu va fi nevoie de costuri de intretinere aditionale;
  • Este rezistenta la gentii corozivi externi ceea ce faciliteaza utilizarea acesteia in mediile cu umezeala crescuta;
  • Daca doriti sa sudati sau sa taiati aceasta tabla neagra striata o puteti face fara griji deoarece aceasta isi va pastra proprietatile.

  In ce fel de proiecte se utilizeaza tabla neagra striata

  In mod special, datorita calitatiilor aparte mentionate anterior, tabla neagra striata este utilizata de in cadrul proiectelor din mediile unde exista un grad de ridicat de alunecare, atat in mediul exterior, cat si in cel interior.

  Mai mult decat atat, acest material este utilizat la maxima eficineta in constructiile din domeniul auto, in cadrul utilajelor frigorifice si metalice, indicatoare rutiere si alte domenii si proiecte compleze. Acest material se mai regaseste in special in realizarea navelor maritime, deoarece, in acest domeniu, contactul cu apa este unul in mare parte permanent.

  In plus, tabla neagra striata este o solutie eficienta si de durata utilizata si in cadrul realizarilor interioarelor pentru masinile de pompieri, dar si in ambulante.