Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Reactia la foc Euroclasa

  BCA 5 produse

  Showing 1 - 5 of 5 items

  Informatii generale despre acest material

  BCA este realizat din 5 compusi naturali, precum cimentul, nisipul, varul, apa si ghipsul. Astfel, acesta este un material complet ecologic, care protejeaza foarte bine zidariile impotriva aparitiei posibilului mucegai si umezeala, dar este folosit si la temperaturi foarte scazute sau foarte ridicate, asigurand o protectie crescuta.

  BCA este un mataterial utilizat in domeniul constructiilor in principal pentru realizarea de zidarii. Acest material mai este cunoscut si sub denumirea de beton celular autoclavizat, insa este foarte rar denumit in acest fel, optandu-se pentru binecunoscuta abreviere.

  Ce avantaje presupune acest BCA?

  Acest BCA ramane unul dintre cele mai cunoscute si cele mai alese materiale de catre constructori in proiectele lor. Fiind un material atat de cunoscut, iata cateva dintre principalele lui avantaje:

  • Montaj usor: presupune un timp redus de montaj si tarife mici ale lucrarilor in general;
  • Izolare temica si fonica: in comparatie cu alt tip de materiale, acest BCA nu presupune adaugarea un straturi noi de izolatie;
  • Permite permeabilitatea vaporilor: BCA are o structura poroasa care permite respirabilitatea peretilor. In acest fel se evita aparitia condensului, a igrasiei si a mucegaiului;
  • Este foarte rezistent la incendii: chiar daca este vorba de un foc foarte puternic, acest BCA ramane imun pe o durata de pana la 4 ore;
  • Este rezistent la cutremure de magnitudine mare deoarece asigura o structura durabila si o greutate redusa;
  • Nu este un material poluant deoarece, asa cum am spus si mai sus, este alcatuit si obtinut din materiale naturale precum nisip si apa. In plus, este un material reciclabil.

  Acest BCA este cel mai usor material de zidarie utilizat pe teritoriul Romaniei si nu numai, cunoscut pentru faptul ca este durabil si costurile sunt destul de reduse. Este un material cu care se lucreaza foarte usor, un material care nu necesita o forta de munca suplimentara.

  Echipa ta este gata? Ocupa-te tu te organizarea proiectului si noi iti asiguram BCA-ul!