Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Lungime (mm)
  Ambalare
  Grosime(mm)
  Buc/bax
  Conductivitatea termica
  Rezistenta la incovoiere
  Rezistenta la tractiune
  Dimensiune placa
  Numar de straturi recomandate

  Polistiren Expandat 18 produse

  Showing 1 - 18 of 18 items

  Informatii generale despre polistirenul expandat

  Polistirenul este confectionat dintr-un material de spuma, numit polistiren expandat (EPS) sau polistiren extrudat (XPS). Acest material este foarte apreciat pentru proprietatile sale izolatoare si, mai ales, de amortizare.

  Polistirenul din spuma poate fi mai mult de 95 % aer si este utilizat in zilele actuale pe scara larga pentru izolarea caselor, confectionarea de ambalaje usoare de protectie, ambalaje pentru produse alimentare, piese auto, dar si sisteme de stabilizare a carosabilului.

  Cum se obtine acest material?

  Ceea ce sta la baza acestui polistiren expandat este un material chimic numit stiren. Prin procesul de impletire sau polimelizare a acestei substante chimice se obtine un produs finit deumit polistiren, insa se pot confectiona si alte materiale.

  Acest stiren este intalnit adesea, in mod natural, in alimente precum capsunile, scorstisoara sau chiar cafea.

  Tu stii care sunt principalele avantaje ale acestui polistiren expandat?

  Atunci cand doresti sa alegi un material pentru izolarea locuintei ar trebui sa tii cont de mai multe aspecte precum durbilitatea acelui material, calitatea si, respectiv, costurile de achizitie.

  Trebuie sa te informam ca produsele noastre de tip polistiren expandat intrunesc toate aceste calitati pe care ti le-am enumerat anterior si reprezinta o investitie foarte buna pe termen lung.

  Este un material ideal pentru proiectele mai mari, de tip industrial, dar si o alegere perfecta pentru proiectele mai mici, civile. Iat cateva dintre aceste avantaje:

  • Eficienta costurilor: este un material care intruneste foarte multe calitati pentru un pret accesibil tuturor persoanelor ce au un proiect in desfasurare;
  • Izolarea termica este una eficienta: se afla in topul celor mai alese produse de pe piata actuala;
  • Rezistenta indelungata in timp: este un material care rezista diferitilor factori externi de-a lungul anilor;
  • Este un material foarte usor de utilizat si montat, ideal chiar si pentru cei care nu au experienta in domeniul constructiilor;
  • Fiabilitate: este un material care se adapteaza usor cerintelor fiecarui proiect.