Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie

  Polistiren Extrudat 7 produse

  Showing 1 - 7 of 7 items

  Unul dintre cei mai buni izolatori de pe piata actuala sunt placile de polistiren extrudat. Acesta este unul din principalii competitori ai polistirenului expandat.

  Acesta nu este atat de utilizat ca cel expandat, dar tot intruneste are o serie de proprietatii care il fac alegerea preferata a mai multor clienti.

  Desi nu este tocmai recomandat cand vine vorba de izolarea exterioara, acesta este cea mai buna alegere cand vine vorba de izolarea podelelor. Astfel, echipa Marola va va ajuta sa aveti o idee mai clara asupra proprietatilor acestui material si cum poate sa fie el folosit cel mai eficient.

  Principalele motive pentru care sa alegi polistiren extrudat

  Desi polistirenul expandat este cel care primeaza uneori in fata celui extrudat, cel din urma prezinta si el o serie de avantaje si intrebuintari pentru diverse domenii si proiecte. In ciuda pretului putin mai ridicat fat de cel expandat, clientii nostri aleg aleg polistirenul expadat pentru avantajele sale principale:

  • Este un foarte bun izolator termic;
  • Este indicat pentru izolarea podelelor datorita duritatii sale crescute;
  • Este rezistent factorilor externi precum expunerea la soare sau actiuni mecanice;
  • Este un material care se manevreaza si transporta foarte usor;
  • Pentru a se potrivi oricarui proiect, aveti posibilitatea sa alegeti dintr-o gama larga de dimensiuni;

  Izolare cu polistiren extrudat

  Acest polistiren extrudat este foarte asemanator cu cel expandat, insa un diferentiator de baza este faptul ca prin cel extrudat nu se permite respiratia peretelui. Datorita acestui fapt, se impiedica inflitrarea apei si deteriorarea ulterioara a peretelui.

  De cele mai multe ori, se recomada utilizarea polistirenului extrudat pentru izolarea exterioara a peretilor cladirilor. Pe langa caracterul izolant pe care acest polistiren il asigura, specialistii in constructie aleg acest tip de material izolant pentru o protectie sporita a intregii structuri.