Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Material
  Lungime
  Latime A
  Vopsita
  Zincata
  Cutata
  Lisa
  Striata
  Aluminiu

  Tabla decapata 5 produse

  Showing 1 - 5 of 5 items

  Ce este tabla decapata si cum se produce aceasta?

  Tabla decapata este un material de natura metalica care se realizeaza dintr-o materie prima foarte rezistenta. Aceasta materie este otelul.

  In cadrul procesului de productie al acestui material, otelul este trecut printr-o serie de role specifice care il preseaza pana cand se obtin grosimile dorite.

  Dupa ce se obtin grosimile dorite, se trece la urmatoarea etapa prin care materialul este laminat la rece pentru a se obtine grosimi particulare in functie de preferinte, grosimi care se obtin doar prin acest proces de laminare la rece. Dupa aceste doua etape se realizeaza tabla decapata.

  Pentru ca tabla decapata este confectionata din metal, aceasta preia calitatile acestuia

  Aceasta tabla decapata este preferata de majoritatea lucratorilor in domeniul constructiilor datorita calitatilor sale. Aceste calitati reies tocmai din materialul care sta la baza acestui produs, si anume metalul.

  Iata cateva dintre aceste proprietati aparte:

  • Rezistenta inalta la coroziune: aceasta tabla este foarte rezistenta in timp, facand fata cu brio agentilor externi;
  • Conductibilitate electric: acest tip de metale au proprietatea de a conduce curentul electric;
  • Conductibilitate termica: aceasta proprietate este foarte importanta intrucat pentru instalatiile ce solicita o incalzire sau racire mai rapida, tabla decapata este mai mult decat potrivita;
  • Dilatare termica: proprietatea permita ca metalul sa se dilate si sa isi mareasca dimensiunile in functie de temperatura;
  • Fuzibilitate: aceasta proprietate se refera la faptul ca metalul poate sa se topeasca la anumite temperaturi;
  • Luciul mecanic care se accentueaza prin lustruire;
  • Densitatea, find un metal mai greu, poate ajunge la peste 5.

  Despre procesul de laminare prin care se obtine aceasta tabla decapata

  Am discutat mai sus ca tabla decapata se obtine in urma procesului de laminare la rece. Ce inseamna mai aexact acest proces?

  Cand vorbim de laminare la rece ne referim la faptul ca lipire se realizeaza la o temperatura normala, temperatura care nu ar trebui sa varieze, spun specialistii. Acest procedeu are un avantaj aparte, si anume ca se poate adapta in functie de mai multe produse.

  Ceea ce ar mai trebui sa stiti este ca produsele care se lamineaza la rece sunt mult mai durabile fata de cele care se lumineaza la cald.