Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Grosime (mm)
  Material
  Brand
  Lungime
  Grosime(mm)
  Lungime (m)

  Plasa sudata 7 produse

  Showing 1 - 7 of 7 items

  Plasa sudata este un material de constructii pe care il regasiti in categoria materialelor metalurgice. Acest material are o forma particulara aparte si este folosit des in proiectele in care este necesara armarea betonului in cadrul suprafetelor ce au nevoie de o rezistenta mai ridicata.

  Specialistii in domeniul constructiilor recomanda ca acest material sa fie utilizat, mai ales, pentru armarea suprafetelor plane si curbe ce sunt supuse la presiuni constante si ridicate, deoarece acest material contribuie din plin la cresterea rezistentei si durabilitatii suprafetelor respective.

  Din ce este realizata aceasta plasa sudata?

  Plasa sudata este un material realizat din fire de otel ce formeaza o serie de ochiuri ce au o forma patrata si dimensiuni egale. Aceste patrate sunt realizate prin sudarea firelor de otel in zonele in care acestea se intersecteaza intre ele. Datorita materiei prime, adica otelul, acest material are o foarte buna rezistenta la tractiune si alungire.

  Ce caracteristici speciale prezinta acest material?

  Aceasta plasa sudata se utilizeaza adesea in diverse proiecte de constructie datorita caracteristicilor sale speciale. Iata cateva dintre ele:

  1. Forma patrata a acestei plase face posibila diferentierea clasa intre aceasta si competitori;
  2. Are in componenta sa metalica otel, ceea ce ii creste durabilitatea vietii si rezistenta la diferiti factori;
  3. Este rezistenta la actiuni de tractiune si alungire;

  Cum depozitezi aceasta plasa sudata pana la finalizarea proiectului?

  Legat de depozitarea acestui material pana cand acesta va fi utilizat in cadrul proiectului dumneavoastra, plasa sudata trebuie depozitata respectand cateva reguli destul de simple. Astfel, acest material trebuie depozitat intotdeauna in pozitie orizontala pentru a fi evitata deformarea. In cazul acesta, ea nu mai poate fi utilizata.

  Asezarea in pozitie verticala este acceptata doar cand aceasta este singura solutie.

  Mai mult decat atat, plasa sudata nu trebuie sub nicio forma sa fie depozitata direct pe pamant pentru a se evita coroziunea si evident deteriorarea acestui material. Astfel, specialistii nostri recomanda ca depozitarea acesteia sa se faca pe paleti de lemn sau macar pe o suprafata cimentata.