Categorii produse

UNP AMBUTISAT, 40X20X1.5 MM, 6M

8,00 lei TVA inclus

0001485

Produs nou

Atentie! Produsul se vinde exclusiv la bara de 6m. Pretul afisat este pe metru.

Descoperă UNP Ambutisatul de la MAROLA la 6 metri, produsul perfect pentru proiectele tale care necesită suport și rezistență de lungă durată. Fabricat din oțel de înaltă calitate, acest profil UNP ambutisat este conceput să ofere o rezistență superioară și o durabilitate îmbunătățită.

Detalii

Profil U ambutisat 40X20X1.5mm, 6M din otel, clasa S235 destinat constructiilor metalice, realizarii de hale metalice si a diferitelor confectii metalice.

Descoperă UNP Ambutisatul de la MAROLA la 6 metri, produsul perfect pentru proiectele tale care necesită suport și rezistență de lungă durată. Fabricat din oțel de înaltă calitate, acest profil UNP ambutisat este conceput să ofere o rezistență superioară și o durabilitate îmbunătățită pentru orice tip de structură sau construcție.

Caracteristici principale:
- Lungime:6 metri, optimizată pentru utilizări diverse, de la construcții civile la proiecte industriale.

- Material:Oțel de cea mai bună calitate, asigurând o rezistență ridicată la coroziune, uzură și impact.

- Design:Profilul ambutisat conferă o rigiditate suplimentară, făcându-l ideal pentru aplicații care necesită o capacitate de încărcare mare.
- Versatilitate: Perfect pentru o gamă largă de aplicații, inclusiv cadre de mașini, suporturi pentru echipamente, structuri de rezistență și multe altele.
- Instalare: Ușor de manevrat și instalat, cu posibilități de ajustare și adaptare în funcție de specificațiile proiectului.

Alege UNP Ambutisatul de 6m pentru proiectele tale și bucură-te de calitatea și fiabilitatea pe care o oferim. Produsul este disponibil pentru comandă, gata să contribuie la succesul construcțiilor tale. Contactează-ne pentru detalii și oferte personalizate.

Unitate masuraML
MaterialOtel
Grosime(mm)1.5
Lungime6m
Latime A40
Latime B20
Tip OtelS235

11 produse in categorie: