Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
  Conditie
  Unitate masura
  Vopsit
  Zincat
  Latime
  Grosime(mm)
  Inaltime
  Lungime (m)

  Plasa Bordurata 8 produse

  Showing 1 - 8 of 8 items

  Plasa bordurata constituie o solutie eficienta atunci cand vine vorba despre imprejmuirea diverselor suprafete.

  De-a lungul timpului, acest produs ce poate fi incadrat cu siguranta in categoria materialelor de constructii, a inceput sa aiba o frecventa ridicata de utilizare in tot feluri de proiecte, fie ele coordonate de specialisti in constructii, fie de persoane fizice, in propria gospodarie.

  Acest lucru este facilitat de multitudinea de avantaje pe care acest produs metalic il are.

  Care sunt principalele avantaje pe care le are plasa bordurata?

  Specialistii recomada plasa bordurata atat pentru proiectele mai mari, de tip industrial, cat si pentru cele indviduale. Iata de ce:

  • Un prim motiv pentru care este indicata achizitionarea acestor panouri bordurate este faptul ca sunt confectionate din otel, ceea ce faciliteaza durata de viata si asigura o calitate superioara;
  • Folosite impreuna cu stalpii de beton, rezultatele sunt satisfacatoare, semn al unui proiect reusit;
  • Mai mult decat atat, plasa bordurata beneficiaza de un strat protector de zinc, strat ce protejeaza impotriva agentilor externi corozivi;
  • Designul acestor panouri este constituit dintr-o forma moderna ce ofera avantaje aerodinamice. In cazul imprejmuirii suprafetelor din spatiile gospodaresti, aceste panouri impiedica patrunderea animalelor, dar faciliteaza in acelasi timp trecerea aerului.

  De ce sa alegi produsele de tip panouri bodurate de la Marola?

  Ceea ce ne recomada este calitatea produselor, caracteristica pe care o regasim si in categoria de plasa bordurata. Scopul pincipal al acestor materiale este de a proteja si montate in mod corespunzator puteti obtine un rezultat de durata si cu un design foarte placut estetic.

  Acest produse indeplineste o nevoie omeneasca fireasca, si anume siguranta. Indiferent daca aveti experienta sau nu in acest domeniu al constructiilor, montarea acestor panouri se face extrem de usor si rapid, fara alte greutati.

  Gama noastra de plasa bordurata este perfecta pentru orice proiect pe care vi l-ati propus! Alege ce aleg si profesionistii!