Categorii produse
VOPSEA OPAL ,GRI ANTRACIT, 2.5L, KOBER +

VOPSEA OPAL ,GRI ANTRACIT, 2.5L, KOBER

95,00 lei TVA inclus

0201068

Produs nou

Vopseaua mată Opal Gri Antracit RAL 7016 de la Kober este special concepută pentru a decora lemnul, metalul și zidăria, atât în interior, cât și în exterior. Aceasta oferă un aspect plăcut și catifelat, fiind potrivită și pentru utilizarea ca strat intermediar în finisajele lucioase.Principalele avantaje ale acestei vopsele includ uscarea foarte rapidă, puterea de acoperire excelentă și rezistența la apă, intemperii și substanțe chimice. De asemenea, vopseaua Opal oferă o etalare uniformă și rezistență la radiații UV.Pentru aplicare, produsul poate fi diluat cu diluantul D551, în proporții de maximum 3%. Poate fi aplicată cu pensula, rola sau prin pulverizare cu aer în condiții profesionale.
Consumul de vopsea variază în funcție de condițiile de aplicare, precum geometria suprafeței, metoda de aplicare, condițiile de mediu și pregătirea suprafetei. În general, se estimează un consum de până la 15 m²/l/strat, la o grosime de strat uscat de 35 µm.
Vopseaua mată Opal Gri Antracit RAL 7016 de la Kober oferă un rezultat estetic deosebit și protecție durabilă pentru diverse suprafețe, fiind alegerea ideală pentru proiectele de decorare și finisare.

Avantaje: 

  • uscare foarte rapidă 

  • putere de acoperire foarte bună 

  • rezistenţă la apă, la intemperii şi la agenţi chimici 

  • aspect plăcut şi catifelat 

  • etalare bună şi rezistenţă la UV

Unitate masuraBuc
Materialrasini alchidice grase
Culoaregri antracit
Greutate2.5 L
Numar de straturi recomandate1-2
Temperatura de lucru (grade C)10 - 30
Mod de aplicarepensulare, roluire sau pulverizare
Timp de uscare90 min
Consum (mp/litru/strat)pana la 15

30 produse in categorie: