Categorii produse
SURUB PENTRU LEMN, CAP SAIBA, 10X280 MM, SPAX +

SURUB PENTRU LEMN, CAP SAIBA, 10X280 MM, SPAX

11,00 lei TVA inclus

0193427

Produs nou

Suruburile pentru lemn SPAX, dimensiunea 10X280 mm, asigură o fixare eficientă și fiabilă pentru proiectele tale de construcții sau renovări. Găsește-le acum pe Marola.ro și beneficiază de calitate superioară!

Detalii

Suruburile pentru lemn SPAX, în dimensiunea 10X280 mm, sunt alegerea perfectă pentru orice proiect de construcții sau renovări. Cu un design inovator și o construcție solidă, aceste suruburi sunt concepute pentru a oferi o fixare sigură și durabilă în diverse aplicații.

Indiferent dacă lucrezi la proiecte de construcții rezidențiale sau comerciale, suruburile SPAX te ajută să obții rezultate de încredere. Capul cu saibă asigură o fixare sigură și previne scufundarea în materialul lemnos, iar filetul special garantează o penetrare ușoară și eficientă în lemn.

Cumpără de la Marola și te poți baza pe calitatea superioară a acestor suruburi SPAX. Fiind fabricate din materiale de înaltă calitate și supuse unor standarde riguroase de control al calității, aceste suruburi oferă rezistență și durabilitate de lungă durată, fără compromisuri.

Specificații tehnice:

  • Dimensiune: 10X280 mm

  • Material: Otel zincat

  • Cap cu saibă pentru fixare sigură

  • Filet special pentru penetrare ușoară în lemn

  • Potrivite pentru diverse aplicații în construcții și renovări

Lungime (mm)280
Unitate masuraBuc
Materialotel zincat
Diametru (mm)10
BrandSPAX
Cod produs0251011002805

30 produse in categorie: