Categorii produse
SACI MENAJERI, 35 L, HARDY +

SACI MENAJERI, 35 L, HARDY

6,00 lei TVA inclus

0197984

Produs nou

Sacii menajeri de 35L de la Hardy sunt esențiali pentru gestionarea eficientă a deșeurilor. Fiabili și rezistenți, acești saci sunt perfect potriviți pentru uz casnic. Cumpără de la Marola pentru calitate garantată!

Detalii

Descriere lungă: Sacii menajeri de 35L de la Hardy sunt partenerul perfect pentru colectarea și eliminarea deșeurilor în mod eficient. Fabricați din materiale de înaltă calitate, acești saci sunt durabili și rezistenți la rupere și sfâșiere, asigurând o experiență fără probleme în gestionarea deșeurilor.

Indiferent dacă îi folosești pentru uz casnic, în birouri sau în alte medii, sacii menajeri Hardy sunt concepuți să facă față sarcinilor de colectare a deșeurilor cu ușurință. Capacitatea lor de 35 de litri îi face potriviți pentru o varietate de utilizări, iar materialul lor rezistent asigură că pot fi umpluți fără teama de a se rupe sau a se deteriora.

Cumpără de la Marola și poți fi sigur că vei primi saci menajeri de înaltă calitate, care îți vor simplifica procesul de gestionare a deșeurilor. Având încredere în marca Hardy și în reputația noastră de furnizor de produse de calitate, vei primi saci menajeri care își vor face treaba cu eficiență și fiabilitate.

Specificații tehnice:

  • Capacitate: 35 litri

  • Material rezistent la rupere și sfâșiere

  • Potrivit pentru uz casnic și comercial

Unitate masuraBuc
Materialplastic
BrandHardy
Cod produs0351830
Capacitate35 L

30 produse in categorie: