Categorii produse
DIBLU APOLLO, 10X120 MM, EURO NARCIS +

DIBLU APOLLO, 10X120 MM, EURO NARCIS

4,65 lei TVA inclus

0193543

Produs nou

Diblurile Apollo 10x120mm de la Euro Narcis sunt esențiale pentru o fixare solidă în diverse materiale. Găsește-le pe Marola.ro pentru proiectele tale de construcții și renovări.

Detalii

Diblurile Apollo 10x120mm de la Euro Narcis sunt soluția ideală pentru obținerea unei fixări solide în diverse materiale de construcție, cum ar fi beton, cărămidă sau piatră. Aceste dibluri sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, care oferă rezistență și durabilitate în timp.

Cu un design robust și o construcție solidă, diblurile Apollo sunt potrivite pentru o varietate de aplicații în construcții și renovări. Indiferent dacă lucrezi la montarea unor rafturi, instalații sanitare sau alte elemente de construcție, aceste dibluri oferă o fixare sigură și fiabilă, garantând stabilitate și rezistență în timp.

Cumpără de la Marola și ai încredere că vei primi dibluri Apollo de cea mai înaltă calitate, care să îți faciliteze munca și să îți ofere rezultate de încredere în proiectele tale de construcții și renovări.

Specificații tehnice:

  • Dimensiuni: 10x120mm

  • Potrivit pentru fixare în beton, cărămidă, piatră etc.

  • Rezistent și durabil

  • Ideal pentru construcții și renovări

Lungime (mm)120
Unitate masuraBuc
Materialplastic
Diametru (mm)10
BrandEuro Narcis
Cod produs049101541

12 produse in categorie: