Categorii produse
BANDA MASCARE 33MX50MM GALBEN TESA +

BANDA MASCARE 33MX50MM GALBEN TESA

30,50 lei TVA inclus

0196687

Produs nou

Banda de mascare galbenă Tesa, dimensiunea 33mx50mm, este partenerul perfect pentru proiectele tale de vopsitorie și reparații. Găsește-o pe Marola.ro și asigură-ți un rezultat impecabil!

Detalii

Banda de mascare galbenă Tesa, cu o lungime de 33 metri și o lățime de 50 mm, este alegerea ideală pentru profesioniștii și amatorii în vopsitorie și reparații. Concepută pentru a oferi aderență și protecție excelentă pe suprafețele delicate sau netede, această bandă este esențială în orice proiect care necesită definirea precisă a zonelor de lucru și protejarea suprafețelor înconjurătoare.

Fabricată din materiale de înaltă calitate, banda de mascare Tesa este rezistentă la apă, solvent și UV, asigurând o performanță durabilă într-o varietate de condiții de lucru. Suprafața sa netedă și uniformă permite o aplicare ușoară și fără probleme, iar capacitatea sa de a se adapta la diferite forme și contururi face din această bandă un instrument versatil și eficient în orice proiect de vopsitorie sau reparații.

Cumpără de la Marola și ai încredere că vei primi banda de mascare galbenă Tesa de cea mai înaltă calitate, garantată pentru a asigura un rezultat impecabil în proiectele tale. Indiferent dacă ești profesionist sau amator, această bandă este alegerea ideală pentru a-ți face munca mai ușoară și mai eficientă.

Specificații tehnice:

  • Dimensiuni: 33m lungime x 50mm lățime

  • Culoare: Galben

  • Rezistentă la apă, solvent și UV

  • Ușor de aplicat și de îndepărtat

  • Potrivită pentru vopsitorie și reparații

Lungime (mm)3300
Unitate masuraBuc
Culoaregalben
BrandTesa
Latime50 mm
Cod produs04172

18 produse in categorie: