Categorii produse
BANDA ADEZIVA, 25 M X 50 MM, ARGINTIU, TESA +

BANDA ADEZIVA, 25 M X 50 MM, ARGINTIU, TESA

22,00 lei TVA inclus

0196683

Produs nou

Banda adezivă argintie Tesa, dimensiunea 25mx50mm, este soluția perfectă pentru ambalare și reparații. Găsește-o pe Marola.ro și beneficiază de calitate superioară pentru proiectele tale.

Detalii

Descriere lungă: Banda adezivă argintie Tesa, cu o lungime de 25 metri și o lățime de 50 mm, este partenerul de încredere pentru ambalare și reparații. Fabricată cu tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate, această bandă oferă o aderență puternică și durabilă, fiind potrivită pentru o varietate de aplicații.

Indiferent dacă ai nevoie de o soluție sigură pentru ambalarea și sigilarea cutiilor sau pentru repararea și întărirea diferitelor obiecte și suprafețe, banda adezivă argintie Tesa îți asigură rezultate excelente. Fiind rezistentă la apă și la temperaturi extreme, această bandă se poate folosi în diverse medii și condiții de lucru.

Cumpără de la Marola și ai încredere că vei primi banda adezivă argintie Tesa de cea mai înaltă calitate, garantată pentru a-ți facilita munca și pentru a obține rezultate impecabile în proiectele tale de ambalare și reparații.

Specificații tehnice:

  • Dimensiuni: 25m lungime x 50mm lățime

  • Culoare: Argintiu

  • Rezistentă la apă și la temperaturi extreme

  • Aderență puternică și durabilă

  • Potrivită pentru ambalare și reparații

Lungime (mm)2500
Unitate masuraBuc
Culoareargintiu
BrandTesa
Latime50 mm
Cod produs04610-01

21 produse in categorie: