Categorii produse

Tabla 54 produse

Showing 1 - 36 of 54 items

In domeniul constructiilor, tabla este o placa metalica ce se gaseste in grosimi diferite si care dispunde de mai multe intrebuintari. Tabla se foloseste pentru invelotul acoperisurilor, fabricarea ambalajelor sau a anumitor obiecte sau chiar fabricarea veselei.

De ce sa utilizeazi tabla in detrimentul tiglei pentru acoperis?

De cele mai multe ori, atunci cand discutam despre materialele utilizate pentru confectionarea unui acoperis, tabla se afla in topul preferintelor clientilor nostri. Invelitoarea pe care o alegi este un factor foarte important deoarece de aceasta depinde intreaga proiectare a sarpantei.

Pentru acest tip de proiect, pentru confectionarea unui acoperit, iata principalele avantaje pe care le prezinta aceasta tabla:

  • Aceasta tabla se poate utiliza pentru oice tip de acoperis, chiar si acelea care prezinta o panta mai mica;
  • Durata mare de viata este un alt avantaj prezent. Calitatea acestui material se bucura chiar de 50 de ani de utilizare. De asemena, tabla confectionata din otel este cea mai recomandata in acest tip de proiecte;
  • In ceea ce priveste temperatura ridicata, aceatsa tabla este mult mai rezistenta in comparatie cu celelalte tipuri de tabla;
  • Timpul de aplicare al acestui produs este unul redus, si, pe deasupra, vei face economii la structura de rezistenta a casei tale deoarece acest produs are o greutate redusa;
  • Costurile de intretinere sunt minime in raport cu proprietatile deosebite ale acestui material si al calitatii.

Fii atent la aceste detalii

Atunci cand alegi ce tip de invelitor vei aplica trebuie sa fii atent si la echipa de montare al produsului ales. Ca pret, tabla este foarte accesibila, insa puteti obtine un rezultat excelent daca echipa va respecta regulile in mod exact.

Ce trebuie sa stii este ca acest material se monteaza “la rece”. Ce inseamna acest lucru? Inseamna ca nu veti avea nevoie de materiale speciale precum aparate electrice care taie sau indoaie.

Acestea nu sunt recomandate pentru ca, in cazul tablei revopsite, pot afecta stratul protector si, prin urmare, va aparea procesul de oxidare.