Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
   Conditie

    Tabla zincata Nu sunt produse in aceasta categorie

    Ce este tabla zincata?

    Tabla zincata este in fapt o tabla de otel careia i s-a aplicat un strat special de zinc cu scopul de a preveni coroziunea de-a lungul timpului. Stratul de zinc cu care este acoperita tabla pe ambele parti protejeaza toata suprafata, astfel incat aceasta nu rugineste si, desigur, are o durata mare de utilizare oferind aceleasi proprietati.

    Cu cat stratul de zinc este aplicat in mod mai gros, cu atat rezistenta tablei creste. In cazul unui cantitati normale de zinc aplicate, mediul in care tabla este utilizata va fi cel mai important factor de coroziune.

    Avantajele acestei table zincate. De ce sa alegi produsele Marola?

    Asa cum am spus si mai sus, aceasta tabla zincata are ca si component de baza stratul de zin ceea ce ii ofera protectie si durata de viata mai mare. Prin urmare, iata cateva din principalele avantaje ale acestui material:

    • Rezistenta la factori externi - totul se datoreaza stratului protector de zinc;
    • Raportul calitate – pret: tabla zincata este un material calitativ, iar costurile de achizitie nu va ridica probleme niciunu constructor;
    • Durabilitate in timp – grosimea unei bucati de tabla zincata creste datorita stratului de zinc adaugat si, prin urmare, creste si durabilitatea de-a lungul timpului;
    • Coroziunea nu mai reprezinta o problema – de ce? Pentru ca zincul este agentul special care face posibila rezistenta la factori externi, astfel incat ruginirea sa nu fie posibila.

    Unde se utilizeaa aceasta tabla zincata?

    Avand tratasuti speciale datorita stratului de zinc adaugat, acest material este utilizat la scara larga in mai multe industrii precum industria auto. De asemenea, se foloseste pentru constructia podurilor sau a sistemelor de electrocasnice.

    Exista o multitudine de intrebuintari in diferie domenii in care se foloseste aceasta tabla zincata. Iata cateva dintre ele:

    • Pentru constructii: oblon, usi, pereti separatori, acoperis, parapeti;
    • Pentru masini: pentru confectionarea usilor, aripilor, plafonului si capotei;
    • Pentru electrocasnice: regasim tabla zincata in cadrul masinilor de spalat, frigiderului si al cuptoarelor cu microunde, dar si la ventilatoare si aparate de aer conditionat;
    • Acest material se utilizeaza si in cadrul panourilor electric sau a carcaselor metalice.