Categorii produse

Filtrare produse

Filtre active:
  Disponibilitate
   Conditie

    Teava rotunda sudata Nu sunt produse in aceasta categorie

    Ce trebuie sa stii despre teava rotunda sudata

    Tuburile din teava rotunda sudata sunt una dintre cele mai simple si mai durabile metode de imbinare a tevilor impreuna cand vine vorba de proiecte de constructii. Trebuie sa stiti ca tevile de otel pot fi sudate impreuna fie cu gaz inert metalic, fie cu gaz inert simplu ori de tipul SMAW, shielded metal arc welding.

    In plus, este foarte important sa evitati orice goluri de aer care apar intre cele doua tevi rotunde sudate. De aceea, in timpul sudarii, mesterii cei mai priceputi va recomanda sa va luati masurile necesare pentru a asigura alinierea continua a celor doua tevi.

    Cum se realizeaza lipirea a doua tevi rotunde sudate?

    Pentru ca lipirea celor doua sau mai multe tevi sa fie posibila, va recomadam sa urmati viitorii pasi in proiectul dumneavoastra.

    Intai de toate, tevile trebuie aliniate pentru a fi tinute impreuna, iar apoi porniti aparatul de sudura astfel incat sa fie posbila deschiderea unui arc intre instrumentul de sudura si tevi.

    Recurgeti apoi la formarea unei benzi de sudura pe suprafata otelului.

    Iata cele mai intalnite avantaje ale acestui material

    Teava rotunda sudata prezinta si ea o serie de avantaje si caracteristici speciale care vor fi demne de luat in considerare. Astfel ca, in functie de oricare proiect pe care il aveti, nu trebuie sa va indoiti de urmatoarele aspecte:

    • Este un material fiabil care se pliaza pe orice tip de proiect de constructii;
    • Calitatea este una ridicata, ceea ce va asigura realizarea un proiecte durabile, de succes;
    • Are o rezistenta pe masura asteptarilor. Forma este una circulara, reprezentand o forma ce ofera o viata indelungata a materialului si rezistenta pe toata lungimea materialului;
    • Durata de utilizare mare. Durata de utilizare este garantata chiar de materia prima utlizata in confectionarea, obtinerea acestui material. Otelul este un factor important ce va asigura proiecte de calitate.